Filozofie restaurace

Pro jedinečného hosta jedinečnou nabídku. To je poselství RESTAURANTU ENTREE. Nechejte se unést unikátním konceptem inspirovaným přírodou, který Vás zavede do světa divadla, ale i rostlin a nerostů. Ve spojení s neotřelým interiérem a profesionálním servisem si každý host naplno vychutná nezapomenutelné gastronomické zážitky.

Výjimečné pojetí RESTAURANTU ENTREE Vás uvítá v ojedinělém prostoru otevřené kuchyně se živou zahradou. Přírodou se nechalo inspirovat i nabízené menu, které se pod vedením šéfkuchaře Přemka Forejta stává překvapivým zážitkem. Kombinace jedinečných jídel z čerstvých surovin spolu s vlastními nápoji a pečlivě vybranými víny dostane každého hosta restaurantu do gastronomických výšin.

O tom, že Přemek Forejt potěší i největší gurmány, není pochyb. Jeho zkušenosti podtrhává působení v londýnské restauraci L'Autre Pied, která se chlubí Michelinskou hvězdou, i spolupráce v brněnském restaurantu KOISHI zaměřeném na sushi a ryby, který získal 1. místo v roce 2013 dle Maurerova výběru GRAND RESTAURANT.

Ať si v restaurantu ENTREE necháte od tohoto šéfkuchaře připravit cokoli z nabízených pokrmů, můžete si být jisti, že Vás čeká nezapomenutelný gastronomický zážitek. Profesionalita servisu posílí Váš pocit, že jste se ocitli na výjimečném místě. Kapacita RESTAURANTU ENTREE slibuje obsloužení až 70 hostů.