Filozofie restaurace

Pro jedinečného hosta jedinečnou nabídku. To je poselství RESTAURANTU ENTREE. Nechejte se unést unikátním konceptem inspirovaným přírodou, který Vás zavede do světa divadla, ale i rostlin a nerostů. Ve spojení s neotřelým interiérem a profesionálním servisem si každý host naplno vychutná nezapomenutelné gastronomické zážitky.

Výjimečné pojetí RESTAURANTU ENTREE Vás uvítá v ojedinělém prostoru otevřené kuchyně se živou zahradou. Přírodou se nechalo inspirovat i nabízené menu, které se pod vedením šéfkuchaře Přemka Forejta stává překvapivým zážitkem. Kombinace jedinečných jídel z čerstvých surovin spolu s vlastními nápoji a pečlivě vybranými víny dostane každého hosta restaurantu do gastronomických výšin.

O tom, že Přemek Forejt potěší i největší gurmány, není pochyb. Jeho zkušenosti podtrhává působení v londýnské restauraci L'Autre Pied, která se chlubí Michelinskou hvězdou, i spolupráce v brněnském restaurantu KOISHI zaměřeném na sushi a ryby, který získal 1. místo v roce 2013 dle Maurerova výběru GRAND RESTAURANT.

Ať si v restaurantu ENTREE necháte od tohoto šéfkuchaře připravit cokoli z nabízených pokrmů, můžete si být jisti, že Vás čeká nezapomenutelný gastronomický zážitek. Profesionalita servisu posílí Váš pocit, že jste se ocitli na výjimečném místě. Kapacita RESTAURANTU ENTREE slibuje obsloužení až 80 hostů. Již brzy bude kapacita restaurantu rozšířena také o venkovní posezení na terase.

Lidé

Přemek Forejt

Přemek Forejt
Šéfkuchař

Jiří Dittrich

Jiří Dittrich
Zástupce šefkuchaře

Veronika Pavlíková

Veronika Pavlíková
Maître d'hôtel

Můj největší úspěch a můj největší fail?
Pozice šéfkuchaře v restauraci Entrée,  fail mě ještě čeká.

Káva nebo čaj?
Káva.

Co bych dělal, kdybych nepracoval v gastronomii?
Nejspíš bych zkusil herectví.

Interpret, kterého nejradši poslouchám?
David Bowie, Arctic Monkeys, Hana Zagorová.

Oblíbená kuchyně, surovina?
Cibule.

Sport, který jsem provozoval?
Lenošení.

Můj oblíbený hrdina?
James Bond.

Můj relax?
Filmy, motorka, rodina.

Jára Cimrman vs. Tonda Blaník
Tonda Blaník.

Vzkaz všem restauraterum a lidem v pohostinství
Pushing, stamina, passion, never give up.

Můj největší úspěch a můj největší fail?
Na obojím zatím pracuju.

Káva nebo čaj?
Rozhodně kafe!

Co bych dělal, kdybych nepracoval v gastronomii?
Asi něco v umění... Ale to je to stejný.

Interpret, kterého nejradši poslouchám?
Ranní "pushing tunes", nic není víc , než když člověk dojde ráno do kuchyně a tam hraje hudba na max, ten ranní ruch, všechno je jak ve zrychleném záběru, nikdo nikoho neslyší.

Oblíbená kuchyně, surovina?
Spíš si ta asijská, baví mě tam ty chutě jak jsou výrazný, sladký, kyselý... Docela mě právě na tom baví to mixování našich starejch receptů a šmrc Asie, jako třeba můj chleba obecný, nebo houbové consommé...
Ale... cibule rulezz.

Sport, který jsem provozoval?
Nikdy jsem moc velkej sporťák nebyl, jako puberťáka mě bavil skate, brusle. Teďka v kuchyn i občas plavu…

Můj oblíbený hrdina?
Tony Stark/Iron man, je nejlepší... A on to ví.

Můj relax?
Sednout si někam na zahrádku, dát si pivko, přečíst si nějakou knížku nebo kuchařku a zapálit cigáro.

Jára Cimrman vs. Tonda Blaník
Tonda.

Vzkaz všem restauraterům a lidem v pohostinství
Všechno jde udělat líp. Nejhorší věc je, mávnout rukou a říct si "to takhle stačí". Lenost je to nehorší, co v gastronomii může být...

Můj největší úspěch a můj největší fail?
Úspěch asi státnice, na které jsem se učila 3 dny. A samozřejmě Entrée. Fail byl držkopád na koloběžce před dvěma lety.

Káva nebo čaj?
Čaj.

Co bych dělal, kdybych nepracoval v gastronomii?
Měla bych spoustu volného času. A dřív jsem chtěla být psycholožkou, ale to s gastronomií vlastně souvisí.

Interpret, kterého nejradši poslouchám?
Skindred – kombinace reggae a metalu docela vystihuje mou povahu.

Oblíbená kuchyně, surovina?
Italská, asijská… obecně spíš lehčí, zdravé jídlo. Z oblíbených surovin např. červená řepa, pohanka, špenát, ryby…

Sport, který jsem provozoval?
Rekreačně plavání a snowboarding.

Můj oblíbený hrdina?
Vzpomněla jsem si na dětství a napadla mě Malá čarodějnice.

Můj relax?
Jet do přírody a vypnout si mobil.

Jára Cimrman vs. Tonda Blaník
Cimrman, Tondu neznám.

Vzkaz všem restauratérům a lidem v pohostinství
Jak říká moje babička: „Když se nechce, tak je to horší, než když se nemůže…“

Náš tým

náš tým

Počítadlo návštěv